OM TASSEN

Förskolan bedrivs i en villa som anpassats efter verksamhetens behov och är belägen intill bostadsområdena Hammar och Lövnäs på Hammarö. Trädgården vetter ut mot en naturtomt, med både skog och sjö runt knuten och den stora lekplatsen ger barnen en spännande utemiljö att vistas i.

Vi har barn mellan 1 och 6 år, alla i samma förskolegrupp, men då och då delar vi upp oss i mindre grupper och anpassar undervisning och aktiviteter efter barnens olika behov och intressen.

Verksamheten

Våra fantastiska pedagoger bedriver verksamheten med inspiration från Reggio Emilias filosofi och varje dag serveras den bästa maten lagad med stor omsorg och noga utvalda råvaror. Vår egen kokerska lagar all mat från grunden, alltid med omtanke om våra barns bästa och miljön de växer upp i. All mat lagas i vårt egna kök mitt i den dagliga förskoleverksamheten.

I ett föräldrakooperativ finns utrymme för flexibilitet och om vädret tillåter kan vi ibland ta med oss lunchen ut samt servera mellanmålet vårt stora trädäck.

Personal

Vår personal ansvarar för förskolans verksamhet och hos oss arbetar Marianne som är rektor, tillsammans med Theresa, Catherina, Caroline och Jessica.

Vi är förskolan för hela familjen där alla kan trivas och växa.

Kontaktuppgifter till vår rektor är:

Marianne Lindebjörn

Email: marianne.lindebjorn@hammarotassen.se

Telefonnummer: +46 (0)705-246093